dinsdag 18 augustus 2009

De krant

Vandaag heb ik een uitnodiging per mail gekregen van een freelance journalist die zowel voor dagbladen (Het Nieuwsblad, Het Volk) als voor regionale weekbladen schrijft, om een CV, een samenvatting van het boek en een paar foto's op te sturen. Hij wil namelijk een artikel aan 'Faajp' wijden wat natuurlijk zowat de beste reclame is die ik me kan inbeelden. Ik ben onmiddellijk in de pen gekropen en heb een uitgebreide mail teruggestuurd. Nu nog (nieuwsgierig) wachten op het artikel.


5 opmerkingen:

 1. Faajp goes to the newspaper :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. al wie zich geroepen voelt om in zijn/haar buurt ook reclame te maken, moet maar iets laten weten. We hebben massa's flyers (postkaartjes) om uit te delen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker goed nieuws! Het treintje begint zijn sporen te vinden. Nu nog "The NY Times" of iets dergelijk en Faajp gaat wereldwijd. Laat eerst maar onze gazetten hun werk doen, de rest volgt wel.
  Zonnige groetjes uit een nog steeds puffend Spanje
  Martine & Eddy

  Ps. nu ondervind ik ook het probleem om reacties te plaatsen. Doe je het niet als een onbekende anomieme, wordt er teveel andere profielen voorgesteld waar geen mens raad mee weet.... eens zien of dit wel lukt

  BeantwoordenVerwijderen